(4-6 annosta)
2 munan valkuaista
1 dl tomusokeria
200g mansikkasosetta
Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää joukkoon tomusokeri ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon kohmeinen ja kylmä mansikkasose ja vatkaa seos tasaiseksi.
Laita seos mielellään teräskulhossa pakastimeen, suojaa kelmulla tai kannella. Vatkaa seosta puolen tunnin välein muutaman kerran. Käytä sorbetti muutaman viikon kuluessa.
hei tätä pitää kokeilla, näyttää niin herkulliselta, eikä varmaan hirveen epäterveellistäkään:-) kiitos kun postasit tästä :P
VastaaPoistaMansikkasorbetti missä koristeena persiljaa? Mitä ihmettä..
VastaaPoistaSe toi vaan kivan värin pinkin pariksi, en sitä ajatellut syödä sen kanssa :)
PoistaNäyttää kyllä hyvältä :) Basilika kuulemma sopii oikeesti mansikkasorbetin kaveriks!
VastaaPoista♥: lav-eat.blogspot.fi